“Със заповед от 13.06. за директор на ГДБОП е назначен

...
“Със заповед от 13.06. за директор на ГДБОП е назначен
Коментари Харесай

Калин Стоянов: Новият директор на СДВР ще бъде познато лице на системата

“Със заповед от 13.06. за шеф на ГДБОП е назначен един от моите заместници - Явор Серафимов. Считам, че той ще управлява службата в вярната посока”. Това съобщи вътрешният министър Калин Стоянов пред публицисти.

Министърът посочи, че към момента е в развой на разискване за своите заместник-министри. “В най-скоро време ще показва екипа, с който ще работя, както и ще бъдете осведомени с изнесените от нас приоритети”, сподели още Стоянов.

По отношение на оставката на Калоян Милтенов като шеф на Столична дирекция на вътрешните работи вътрешният министър посочи, че няма никаква драма. “Той е извънреден експерт, ще направя всичко допустимо той да остане в границите на Министерство на вътрешните работи и да бъде част от моя екип. Неговата позиция ще заеме прочут за системата човек, той е част от Столична дирекция на вътрешните работи и няма да бъде изненада за никого”, сподели още министър Калин Стоянов.

Относно спомагателните 200 служители на реда, ангажимент за които пое персонално някогашният вътрешен министър Иван Демерджиев, Калин Стоянов посочи, че има уверението, че част от тези служители на реда ще влязат в районните ръководства и ще подсилят охранителната активност.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР