Със заповед на премиера в оставка Кирил Петков Димитър Илиев

...
Със заповед на премиера в оставка Кирил Петков Димитър Илиев
Коментари Харесай

Димитър Илиев си тръгва от Държавната агенция „Безопасност на движението по пътищата“


Със заповед на премиера в оставка Кирил Петков Димитър Илиев е освободен от длъжността зам.-председател на Държавната организация „ Безопасност на придвижването по пътищата “. Това е станало по негова молба, оповестиха от Министерския съвет.

Със заповед на министър-председателя на длъжността заместник-председател на Държавна организация „ Безопасност на придвижването по пътищата “ е назначена Мария Лазарова.

Мария Лазарова има дълготраен опит в административното ръководство, както и в подготовката и ръководството на планове с европейско финансиране.

В предишното е била началник на Управляващия орган на Оперативна стратегия „ Околна среда “ и взела участие в реализацията на планове, свързани с възстановяване на подвижността в градски условия. Мария Лазарова е чиновник на Държавната организация „ Безопасност на придвижването по пътищата “ от нейното основаване, като до този миг е заемала поста шеф на Дирекция „ Административно-правно и финансово стопанско обслужване “, показват от Министерски съвет.

Координира и работата по планове с европейско финансиране на Агенцията. Тя е магистър в компетентност „ Стопанско ръководство “ от Великотърновския университет „ Св. св. Кирил и Методий “ и бакалавър компетентност „ Икономика на промишлеността “ от „ Университета за национално и международно стопанство “.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР