Със заповед на премиера Кирил Петков от днес от длъжността

...
Със заповед на премиера Кирил Петков от днес от длъжността
Коментари Харесай

Кирил Петков освободи зам.-министъра на земеделието Атанас Добрев

Със заповед на премиера Кирил Петков от през днешния ден от длъжността заместник-министър на земеделието е освободен Атанас Добрев.

Това заяви Правителствената осведомителна работа.

Атанас Добрев е назначен на поста заместник-министър на земеделието от май 2017 година

Не се оповестяват повече детайлности.

Атанас Добрев е наследник на починалия проф. Чавдар Добрев, брат на проф. Ваня Добрева. През декември месец м.г. Атанас Добрев бе преназначен от длъжността заместник-министър на земеделието, храните и горите на поста заместник-министър на земеделието.

Добрев работи Министерството на земеделието от 20 години. От 2002 до 2007 година работи в Държавен фонд „ Земеделие”, като е шеф на няколко отдела в институцията, акредитирана да извършва функционалности на Агенция САПАРД и на Разплащателна организация.

От 2007 до 2008 година е консултант на ръководителя на Държавната организация по горите и и. д. парламентарен секретар на организацията.

През 2008 и 2009 година е изпълнителен шеф на Национален фонд „ Българска гора”.

От 2009 до 2013 година работи в бранш земеделие, като от юни 2013 година е назначен за парламентарен секретар в Министерство на земеделието и храните.

От юли 2014 година до края на август 2014 година заема длъжността изпълнителен шеф на Държавна фирма „ Земеделие”– Разплащателна организация.

От септември до ноември 2014 година е шеф на дирекция „ Административно обслужване и електронно управление” в Министерство на земеделието и храните.

От ноември 2014 година до май 2017 година работи като заместник-изпълнителен шеф на Държавна фирма „ Земеделие “ – Разплащателна организация с ресори Оперативна стратегия „ Рибарство и аквакултури “ и стратегия САПАРД.

От май 2017 година заема поста заместник-министър на земеделието, храните и горите.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР