Със заповед на министъра на земеделието, храните и горите Десислава

...
Със заповед на министъра на земеделието, храните и горите Десислава
Коментари Харесай

Определени са ставките за обвързано подпомагане за животни за 2020 година

Със заповед на министъра на земеделието, храните и горите Десислава Танева  Десислава Танева Десислава Танева е родена на 9 юни 1972 година в град Сливен. През 1990 година приключва ПМГ "Добри са избрани ставките за обвързано подкрепяне за животни за 2020г., заяви пресцентърът на земеделското министерство. Ставката за едно възможно за подкрепяне животно по Схемата за обвързано подкрепяне за биволи е 463,94 лева на животно за първите 50 възможни за подкрепяне животни и 371,15 лева за над 50-тото възможно животно.

Размерът на ставката за едно възможно за подкрепяне животно по Схемата за обвързано подкрепяне за месодайни крави под селекционен надзор е 162,14 лева за първите 50 животни (включително).

За над 50-тото възможно за подкрепяне животно, ставката е в размер на 129,71лв. Ставката за млечни крави под селекционен надзор е в размер на 630,74 лева на животно за първите 50 животни (включително) и 504,59 лева на животно за над 50-тото възможно животно.



По схемата за обвързано подкрепяне за овце-майки и/или кози-майки под селекционен надзор и тези за месодайни крави и/или юници и млечните крави следва да бъдат издадени заповеди за установяване на ставките за подкрепяне.

Държавен фонд "Земеделие " ще извърши всички заплащания по схемите за обвързано подкрепяне за животни през идната седмица, написа в известието.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР