Със заповед на министъра на вътрешните работи за Директор I

...
Със заповед на министъра на вътрешните работи за Директор I
Коментари Харесай

Старши комисар Николай Спасов е новият шеф на ОДМВР-София


Със заповед на министъра на вътрешните работи за Директор I степен на ОДМВР- София е назначен старши комисар Николай Спасов. Той бе показан пред управителния състав на регионалната дирекция от основния секретар на Министерство на вътрешните работи гл. комисар Младен Маринов. 

„ ОДМВР- София се обрисува като най- комплицираната дирекция във връзка с конструкция и специфичност на обслужваната територия. Ст. комисар Спасов е експерт с огромен опит в сходна среда. Познавам неговите качества и съм убеден, че ще оправи, както го е правил и до момента “, разгласи гл. комисар Маринов, наблягайки, че чака от чиновниците на дирекцията дейни и бързи дейности, добра връзка и дейно взаимоотношение с органите на локалната власт за разрешаване на зародилите проблеми.

„ Винаги намирам метод да извърша поставената ми задача. Искам до себе си работещ екип “, обърна се към присъстващите началници новият началник на ОДМВР- София.

Старши комисар Николай Викторов Спасов стартира работа в системата на Министерство на вътрешните работи през 2008 година Последователно е заемал разнообразни управителни длъжности, измежду които зам.- шеф на ОДМВР- Варна и шеф на ОДМВР- Добрич.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР