Със Заповед на Министъра на вътрешните работи от днес гл.

...
Със Заповед на Министъра на вътрешните работи от днес гл.
Коментари Харесай

Районното управление в Казанлък има нов началник

Със Заповед на Министъра на вътрешните работи от през днешния ден гл. контрольор Андреан Аврамов е краткотрайно преназначен на длъжността шеф на РУ-Казанлък.

Гл. контрольор Аврамов е приключил АМВР със компетентност „ Противодействие на престъпността и запазване на публичния ред “ и Великотърновски университет „ Св. Св. Кирил и Методий “ със компетентност „ Право “. Започва работа в системата на Министерство на вътрешните работи през 1997г. като служител на реда към бранш „ СОД “ при РДВР-Стара Загора.

Последователно е работил на разнообразни длъжности в Първо РУ-Стара Загора. До през днешния ден е бил шеф група в бранш „ Криминална полиция “ при Първо РУ-Стара Загора.

Многократно е награждаван за реализирани високи резултати.

Със Заповед на шефа на ОДМВР-Стара Загора ст. комисар Лазар Христов, досегашният шеф на РУ-Казанлък Петко Стойнов е награден с предметна премия – плакет на ОДМВР-Стара Загора с признателност за напъните, които е положил за възстановяване на организацията и изискванията на работа на чиновниците в РУ-Казанлък и положителните резултати за 2023г. Стойнов е назначен на друга служба в системата на Министерство на вътрешните работи.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР