Със заповед на министъра на вътрешните работи от днес Деян

...
Със заповед на министъра на вътрешните работи от днес Деян
Коментари Харесай

Назначиха нов началник на Районното управление в Разград

Със заповед на министъра на вътрешните работи от през днешния ден Деян Петков Русев е краткотрайно преназначен на служба „ Началник I степен на Районно ръководство в Разград, със характерно название „ основен контрольор “. Това заяви представителят на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в града Илиана Георгиева, представена в Българска телеграфна агенция.

Деян Русев постъпва в системата на Министерство на вътрешните работи през 2000 година като шпионин в бранша „ Икономическа полиция “. От 2010 до 2013 година работи като шпионин в Сектор “Борба с проведената престъпност “ (БОП) – Разград. От 1 октомври 2013 до 24 февруари 2015 година е чиновник в бранш " Противодействие на проведената престъпност " към ТДНС - Разград при ДАНС. От 2015 година досега е шпионин в Групово дело “БОП “ – Министерство на вътрешните работи.

Роденият пред 1973 година Русев е приключил висшето си обучение в Русенски университет „ Ангел Кънчев “ – магистър, компетентност „ Стопански мениджмънт “. Семеен е, с две деца.

Българска телеграфна агенция напомня, че до момента шеф на Районното ръководство в Разград бе Станимир Станев, който от началото на август е шеф на отдел „ Охранителна полиция “ в ОД на Министерство на вътрешните работи - Разград. Той бе краткотрайно преназначен на поста със заповед на министъра на вътрешните работи. Мястото се оваканти в средата на юли, когато дългогодишният шеф комисар Божидар Божков навърши пределната за системата възраст.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР