Със заповед на министъра на вътрешните работи на длъжността заместник-директор

...
Със заповед на министъра на вътрешните работи на длъжността заместник-директор
Коментари Харесай

Върнаха бившия шеф на КАТ в ОД на МВР

Със заповед на министъра на вътрешните работи на длъжността заместник-директор на пловдивската полиция е назначен комисар Радослав Начев. Днес публично той бе показан пред управителния състав на дирекцията от основния секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Петър Тодоров.

Радослав Начев е роден през 1983 година в Пловдив. През 2007 година приключва компетентност „ Противодействие на престъпността, запазване на публичния ред и предварителна защита “ в Академия на Министерство на вътрешните работи.  Същата година стартира работа като   полицейски контрольор в група „ Организация на придвижването, пътен надзор и превантивна активност “  в бранш „ Пътна полиция “ на ОДМВР – Пловдив. От 2011 година са му предоставени функционалности по директно управление и ръководство на този бранш, а през 2013 година, след сполучливо изискан конкурс за израстване в категория, става негов шеф.  През 2015 година е преназначен на служба шеф на група в пловдивския бранш „ Специализирани полицейски сили “, а през юни 2021 година застава отпред на същото поделение. От декември същата година до встъпването му като заместник-директор на ОДМВР – Пловдив, работи в Столична дирекция на вътрешните работи, където поредно заема постовете на заместник-началник и шеф на отдел „ Пътна полиция “.

За реализирани високи резултати през професионалния си стаж в Министерство на вътрешните работи Радослав Начев неведнъж е получавал награди.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР