Със заповед на министъра на отбраната Красимир Каракачанов са обявени

...
Със заповед на министъра на отбраната Красимир Каракачанов са обявени
Коментари Харесай

Министерство на отбраната обяви 92 вакантни места за военослужещи


Със заповед на министъра на защитата Красимир Каракачанов са оповестени 19 вакантни длъжности за офицери във военните формирования на Сухопътните войски, които следва да се заемат от лица, изпълнявали кадрова военна работа.

Кандидатите за вакантните длъжности би трябвало да дават отговор на условията на член 141, алинея 6 от Закона за защитата и Въоръжените сили на Република България. В период до 15 работни дни от публикуването на заповедта те би трябвало да подадат персонално посредством структурите на Централното военно окръжие документално заявление за кандидатстване. Вакантните длъжности са във военните формирования 24 150 – Стара Загора, 34 750 – Карлово, 26 400 – Благоевград, 24 490 – Асеновград, 22 220 – Сливен, 22 160 – Плевен, 28 610 – София и 24 620 – Свобода.

Във военните формирования на Съвместното командване на силите: 48 960 – София, 22970 – София и 28860 – Горна Малина са оповестени със заповед на министъра на защитата общо 23 вакантни длъжности за военнослужещи - 10 за офицери, 2 за офицерски претенденти, 7 за сержанти и 4 за бойци. Те също следва да се заемат от лица, изпълнявали кадрова военна работа. До 20 работни дни от публикуването на заповедта претендентите за вакантните длъжности би трябвало да подадат персонално посредством структурите на Централното военно окръжие документално заявление за кандидатстване.

Обявен е и конкурс за заемане на 50 войнишки длъжности в Националната гвардейска част в София. За приемане на военна работа могат да вземат участие лица, приключили цивилен междинни или висши учебни заведения. Кандидатите за вакантните длъжности могат да подадат заявление в период до 28 февруари 2018 година до командира на Националната гвардейска част посредством структурите на Централно военно окръжие по местоживеене на непрекъснатия си адрес.

Информация за вакантните длъжности, нужните документи и изискванията, на които би трябвало да дават отговор претендентите, е оповестена в интернет страницата на Министерството на защитата в рубриките „ Най-новото в уеб страницата “ и „ Документи – Обяви и състезания “. /БГНЕС
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР