Със заповед на министъра на отбраната е обявен конкурс за

...
Със заповед на министъра на отбраната е обявен конкурс за
Коментари Харесай

Министерството на отбраната търси 50 гвардейци

Със заповед на министъра на защитата е разгласен конкурс за вакантни войнишки длъжности в Националната гвардейска част (НГЧ) в София. Обявени са 50 вакантни длъжности за "гвардеец ", както и още 10 длъжности за "младши водач " и други, оповестяват от пресцентъра на Министерството на защитата.
Кандидатите за приемане на военна работа в НГЧ би трябвало да подадат заявление до нейния пълководец и нужните документи до 7 февруари 2020 година посредством структурите на Централното военно окръжие по непрекъснатия си адрес на местоживеене.
Конкурсът ще се организира на 26 и 27 февруари 2020 година в НГЧ (в гр. София, бул. "Асен Йорданов " № 2). Той включва премерване на антропометричните данни на претендентите за гвардейци (към които има в допълнение условие да са с растеж 175 см. - 185 см.), изпит по физическа подготовка, тест за обща просвета и събеседване.
Изпитът по физическа подготовка на претендентите ще се организира посредством установяване на качествата им за мощ (лицеви опори и коремни преси), експедитивност (бягане совалка 10х10 метра) и устойчивост (крос 1000 метра). Тестът за обща просвета включва 100 въпроса.
Условията, на които би трябвало да дават отговор претендентите, и нужните документи, са посочени в обявата за състезанието, оповестена в интернет страницата на Министерството на защитата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР