Със заповед на министъра на отбраната е обявен конкурс за

...
Със заповед на министъра на отбраната е обявен конкурс за
Коментари Харесай

Търсят се 100 матроси за състава на ВМС

Със заповед на министъра на защитата е разгласен конкурс за заемане на 100 вакантни длъжности за матроси във военните формирования от Военноморските сили в гарнизони Варна и Бургас, оповестиха от военното ведомство.

Кандидатите за работа във Военноморски сили би трябвало да подадат до 25 април т.г. документално заявление до командира на Военноморски сили посредством структурите на Централното военно окръжие по непрекъснат адрес на местоживеене.

Конкурсът ще се състои по график от 28 до 30 май във Висшето военноморско учебно заведение " Н. Й. Вапцаров " и от 4 до 5 юни в Информационния център на Военноморски сили. Той включва изпит за установяване на физическата валидност, тест за инспекция на общата просвета и събеседване с претендентите. Особеното в изпита за установяване на физическата валидност на претендентите е, че с изключение на извършения по тичане, коремни преси и лицеви опори, за някои от вакантните матроски длъжности са включени и извършения по плуване - свободен жанр на 100 и 1000 метра и плуване под вода.

Във военните формирования на Военноморски сили в гарнизона Варна са оповестени 75 места. Там се търсят водачи, охранители, топогеодезисти, пожарникари, радиотелеграфисти, радиомеханици, електротехници, картечари, санитари, готвачи и други специалности.

Във военните формирования на Военноморски сили в гарнизона Бургас са оповестени 25 вакантни длъжности за матроси, измежду които за електромеханик, хидроакустик, трюмен ватман, електромонтьор, водач.

Условията, на които би трябвало да дават отговор претендентите, и нужните документи са посочени в обявата за състезанието, оповестена в интернет страницата на Министерството на защитата през днешния ден. Информация за всеки стадий от състезанието ще бъде оповестена на интернет страницата на Военноморски сили /www.navy.mod.bg в раздела " Новини " /.

Освен на посочените в обявата телефони, претендентите за присъединяване в състезанието могат да получат спомагателна информация по време на осведомителните тържища в границите на акцията " Бъди боец ", както и на единния народен телефон: 0700 20 407.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР