Със заповед на министър-председателя Стефан Янев се създава координационна група

...
Със заповед на министър-председателя Стефан Янев се създава координационна група
Коментари Харесай

Правителството създава координационна група за ситуацията с кораба „Vera Su“

Със заповед на министър-председателя Стефан Янев се основава координационна група за обстановката с кораба „ “ в местността „ Яйлата “, оповестиха от държавната пресслужба. За ръководители на координационната група са избрани министърът на околната среда и водите Асен Личев и министърът на превоза, осведомителните технологии и известията Христо Алексиев, а нейни членове са: заместник-министърът на защитата Пламен Йорданов, заместник-министърът на външните работи Василий Такев, заместник-министърът на правораздаването Мария Павлова и заместник-министърът на вътрешните работи Таня Петрова.

Възложените със заповедта на премиера функционалности на координационната група са да провежда, координира и управлява дейностите на способените органи във връзка с кораба „ Vera Su “, както и да събира информация за развиването на обстановката. При нужда е планувано да се притеглят представители на други ведомства и организации за подкрепяне на активността на координационната група като министър-председателят Стефан Янев персонално ще следи активността й.
 Корабът Вера Су потъва, екипажът не желае евакуация Корабът " Вера Су " потъва, екипажът не желае евакуация
Корабът " Вера Су " потъва. Това разгласи министърът на превоза Христо Алексиев. Екипажът към момента не дава единодушие да бъде евакуиран, само че...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР