Със заповед на министър-председателя Гълъб Донев от длъжността заместник изпълнителен

...
Със заповед на министър-председателя Гълъб Донев от длъжността заместник изпълнителен
Коментари Харесай

Гълъб Донев назначи заместници в Министерството на електронното управление и БАБХ -

Със заповед на министър-председателя Гълъб Донев от длъжността заместител изпълнителен шеф на Българската организация по сигурност на храните е освободен Ангел Мавровски и на поста е назначен Христо Вълчанов, оповестиха от пресслужбата на Министерски съвет.

Христо Вълчанов е бил изпълнителен шеф на БАБХ в интервала от юли 2021 година до януари 2022 година Преди това дълги години е работил в Областната дирекция по сигурност на храните в Хасково, като от март 2012 година до юли 2013 година е бил неин шеф. Завършил е „ Ветеринарна медицина “ в Тракийския университет в Стара Загора. Преминал е през разнообразни спомагателни образования, в това число в Италия.

С друга заповед на Гълъб Донев на длъжността заместник-министър на електронното ръководство е назначен Атанас Мазнев.

До този миг Мазнев е бил заместител основен шеф на Групово дело „ Експлоатация “ в Изпълнителна организация „ Инфраструктура на електронното ръководство “. Преди това той е бил заместник-председател на Държавна организация „ Електронно ръководство “. В интервала от 2000 година до 2018 година поредно е заемал длъжности като шеф на отдел в Министерство на защитата „ Координиране и обмисляне ”, „ Взаимодействие с национални системи ” и „ Комплексна автоматизирана система ” в Щаба на защитата към МО. Завършил е Военната академия „ Г.С. Раковски ” гр. София, компетентност „ KЩ, оперативно-тактическа и АУВ ” както и инженерна компетентност: „ Поддръжка и употреба на ЕИМ ”.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР