Със заповед на министър-председателя Димитър Главчев от длъжността заместник-министър на

...
Със заповед на министър-председателя Димитър Главчев от длъжността заместник-министър на
Коментари Харесай

Бисерка Цанева е освободена като заместник-министър на правосъдието

Със заповед на министър-председателя Димитър Главчев от длъжността заместник-министър на правораздаването е освободена Бисерка Цанева. Госпожа Цанева напуща поста по персонални аргументи, оповестиха от държавната осведомителна работа.

 

Българска телеграфна агенция напомня, че на 16 април от държавната пресслужба осведомиха, че със заповед на Главчев са назначени девет заместник-министри в шест министерства, измежду които и Цанева.

Тя е магистър по право в Софийския университет „ Св. Климент Охридски “, оповестиха тогава от Министерски съвет. Кариерата ѝ стартира в окръжната следствена работа в Плевен като асистент следовател. От 2000 година до 2006 г е юрист. От 2006 година до 2010 година е арбитър поредно в Районен и Окръжен съд в Плевен. След това за една година работи като арбитър в Софийски градски съд, а по-късно е командирована във Върховен Административен съд – София. От 2012 година досега е арбитър във Върховния административен съд (ВАС). От 2018 г досега е ръководител на VIII поделение на Върховен административен съд.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР