Със заповед на министър-председателя Бойко Борисов Малина Крумова е освободена

...
Със заповед на министър-председателя Бойко Борисов Малина Крумова е освободена
Коментари Харесай

Николай Нанков стана зам.-министър на регионалното развитие и благоустройството

Със заповед на министър-председателя Бойко Борисов Малина Крумова е освободена от длъжността заместник-министър на районното развиване и благоустройството, оповестиха от пресслужбата на Министерския съвет. Нейното място заема някогашният министър на районното развиване и благоустройството Николай Нанков. Малина Крумова става консултант към политическия кабинет на министър-председателя.

Преди това Народното събрание приключи пълномощията на Николай Нанков като народен представител след подадената от него оставка.
Подкрепа за Николай Нанков показаха от парламентарната група на ГЕРБ. " Заставаме твърдо зад един човек, зад който застана и всяка една професионална общественост, както от строителния отрасъл, по този начин също и от Сдружението на общините ", напомни Цветан Цветанов. Той се обърна към Българска социалистическа партия с апел да поддържат експертизата на Нанков. " Той ще бъде с отворена врата към всеки един кмет, без значение от неговата политическа принадлежност ", увери Цветанов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР