Със заповед на министър-председателя акад. Николай Денков за заместник областен

...
Със заповед на министър-председателя акад. Николай Денков за заместник областен
Коментари Харесай

Кристиян Иванчов е новият заместник областен управител на Кюстендил

Със заповед на министър-председателя акад. Николай Денков за заместител регионален шеф на област Кюстендил бе назначен Кристиян Иванчов. Новият заместител в Областна администрация встъпи в служба на 27 юли. Той взе присъединяване в днешното съвещание на Епизоотичната комисия, по време на което бе показан пред институциите от регионалния шеф инж. Александър Пандурски. “Успешна и ползотворна работа искам! Нека постоянно в работата ви бъдат водещи просперитетът и ползите на региона и нейните поданици ”, пожела инж. Пандурски.

Кристиян Иванчов е от град Кюстендил, правист и бизнесмен. След Професионалната гимназия по туризъм в града, приключва и магистратура ‘’Право’’.�Започва професионалния си път като чиновник в Агенцията по заетостта. От 2004 до 2015 година заема разнообразни длъжности, в това число и управителни, в областта на събирането на необслужвани заеми в една от водещите финансови институции в страната. От 2015 година развива личен бизнес в региона на туризма. Той е на 42 година, фамилен, с две деца.

Областният шеф инж. Пандурски изрече признателност за свършената работа, постоянно виновното и професионалното отношение от страна на досегашния негов заместител Валентина Караганова.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР