Със заповед на министър-председателя акад. Николай Денков на длъжността председател

...
Със заповед на министър-председателя акад. Николай Денков на длъжността председател
Коментари Харесай

Шуробаджанащина от ПП-ДБ: Денков назначи майката на Божидар Божанов за шеф на Селскостопанската академия

Със заповед на министър-председателя акад. Николай Денков на длъжността ръководител на Селскостопанската академия е назначена проф. доктор Виолета Божанова, оповестиха от земеделското министерство, написа уеб сайтът Трибюн.бг.

Тя е майка на депутата от ПП/ДБ и някогашен министър Божидар Божанов.

Назначението е по отношение на отчет на министъра на земеделието и храните Кирил Вътев. Заповедта на министър-председателя е на съображение на Закона за Селскостопанската академия.

Проф. доктор Виолета Божанова до момента е заемала поста  заместник-председател на Селскостопанска академия. Тя има докторска степен по „ Селекция на културните растения “ и е професор в Института по полски култури (ИПК) – гр. Чирпан. Има дълготраен административен и експертен опит. Председател е на Издателския съвет на ССА и на Постоянната комисия по нововъведения и технологии към Академията. Автор е на над 90 научни изявления, съавтор е на 4 сорта твърда и 1 вид елементарна пшеница, 4 технологии и 1 методология. Хоноруван учител е  в Тракийския Университет – Стара Загора от 2009 г. досега.

 

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР