Със заповед на командира на Сухопътните войски са обявени 337

...
Със заповед на командира на Сухопътните войски са обявени 337
Коментари Харесай

Вдигнаха заплатите на военните и пак се търсят войници?

Със заповед на командира на Сухопътните войски са оповестени 337 (триста тридесет и седем) войнишки длъжности за приемане на военна работа на лица, приключили цивилен междинни или висши учебни заведения, във военни формирования от Сухопътните войски.

В гарнизон Стара Загора са оповестени 52 места, в гарнизон Ямбол – 35, в гарнизон Пловдив – 30, в Карлово – 100. Двадесет и две са оповестените места в София. По 15 места са оповестени в Мусачево и Асеновград, по 10 - в Благоевград, Свобода и Белене, по 5 – в Хасково, Враца и Шумен. В Плевен са оповестени 8 места, в Смолян – 7, в Горна Оряховица – 6 и две в Мокрен. Търсят се водачи, механик-водачи, електротехници, радиотелефонисти, радиотелеграфисти, техници, химици, и други

До 15 ноември 2024 година претендентите за присъединяване в състезанието би трябвало да подадат документално заявление посредством структурите на Централното военно окръжие до командирите на съответните военни формирования. В заявките си наложително би трябвало да посочат адрес за преписка, телефонен номер и e-mail.

 

Допуснатите претенденти ще бъдат известени документално за часа, датата и мястото на явяване за присъединяване в състезанието.

Конкурсът ще се организира в интервала 10 – 14 февруари 2025 година и включва оценка на психичната склонност, изпит по физическа подготовка, тест за инспекция на общата просвета на претендентите и събеседване.

 

Всички условия, на които би трябвало да дават отговор претендентите, както и нужните документи и критериите за асортимент, са посочени в обявата за състезанието, оповестена в интернет страницата на Министерството на защитата на 20 септември 2024 година, графа " Документи “ – " Обяви и състезания “.

 

Допълнителна информация искащите да постъпят на военна работа в Сухопътните войски могат да получат на телефони, посочени в обявата.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР