Със заповед на изпълнителния директор на държавната болница Д-р Стамен

...
Със заповед на изпълнителния директор на държавната болница Д-р Стамен
Коментари Харесай

Млада жена почина пред болницата в Монтана

Със заповед на изпълнителния шеф на държавната болница " Д-р Стамен Илиев " в Монтана е назначена инспекция по случай с умряла млада жена, оповестиха от болничното заведение, съобщи Българска телеграфна агенция.

33-годишната жена, майка на три деца, е умряла на вратата на отделението по интензивно лекуване на болничното заведение в Монтана на 15 септември. Според данните от болничното заведение тя е докарана в тежко положение. Преди това й е изработен PCR-тест, който е негативен, само че все пак при идване в болничното заведение е ориентирана към инфекциозното поделение. От там я препращат още веднъж към реанимацията, където е умряла.

Жената е имала затруднено дишане от седмица преди този момент. Тя е била прегледана от кардиолог и експерт по белодробни заболявания, който предписал лекуване с антибиотици. На 15 септември положението й се влошило и околните й я докарали с персоналния си автомобил в държавната болница. В белодробното поделение не я приели с обяснението, че е единствено за заболели от COVID-19, а тя е с негативен тест. Близките създали опит младата жена да бъде настанена за лекуване в частна клиника, само че и там бил отхвърлен банкет. При второто завръщане в държавната болница дамата умряла при влизането в отделението по интензивно лекуване.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР