Със заповед на директора на СДВР Любомир Николов в отдел

...
Със заповед на директора на СДВР Любомир Николов в отдел
Коментари Харесай

Столичен спецполицай отказал да даде проби за алкохол и дрога след катастрофа


Със заповед на шефа на Столична дирекция на вътрешните работи Любомир Николов в отдел " Специализирани полицейски сили " е разпоредена сложна инспекция, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи. 

Вчера, към обед, в полицията е постъпил сигнал за пътнотранспортно произшествие сред два леки автомобила на Околовръстния път в София в региона на Чепинци.

33-годишна жена, управлявала една от колите, е превозена в болнично заведение за оказване на здравна помощ. Тя е прегледана и e ориентирана за домашно лекуване. Направените ѝ на място проби за алкохол и опиати отчели негативни стойности.

Водачът на другото транспортно средство - 34-годишен мъж обаче отказал тестване на място. По-късно той е дал кръвна проба за проучване. В хода на изясняване на събитията към произшествието е открито, че софиянецът е чиновник на отдел " Специализирани полицейски сили " - Столична дирекция на вътрешните работи.

Незабавно е отхвърлен от работа. Разследването по случая продължава.

Общо 16 тежки произшествия са станали в страната през последното денонощие, оповестиха по-рано през днешния ден на уеб страницата си от Министерство на вътрешните работи. Ранени са 20 души.

В София са станали три тежки и 17 леки пътнотранспортни катастрофи, потърпевши са петима индивида.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР