Със заповед министърът на младежта и спорта Весела Лечева освободи

...
Със заповед министърът на младежта и спорта Весела Лечева освободи
Коментари Харесай

Лечева смени ръководството на „Българския спортен тотализатор“

Със заповед министърът на младежта и спорта Весела Лечева освободи от служба изпълнителния шеф и членовете на Управителния съвет на Директива за птиците „ Българския състезателен тотализатор “ и назначава ново управление. Решението на принципала за промени в управителните органи е подадено в Агенцията по вписвания.

За изпълнителен шеф е назначен Ангел Иванов. Таня Андреева е назначена за член на УС на Директива за птиците „ Български състезателен тотализатор “. Галина Чернева е назначена за член на УС на Директива за птиците „ Български състезателен тотализатор “. Гея Колекчова е назначена за член на УС на Директива за птиците „ Български състезателен тотализатор “. Радослав Щербаков е назначен за член на УС на Директива за птиците „ Български състезателен тотализатор “.

„ В ръководството, както и в спорта, аз имам високи упования и считам, че приходите за федерации и клубове би трябвало да бъдат доста по-големи от досегашните. Новите членове имат богат административен и професионален опит и са хора, на които вярвам, тъй като концепциите ни за ролята и развиването на БСТ съответстват. Вярвам, че с резултатите си те ще го оправдаят “, сподели министър Весела Лечева.

С друга заповед се сменя управлението на „ Национална спортна база “ ЕАД и се назначава ново.

За изпълнителен шеф на „ Национална спортна база “ ЕАД е определен Светослав Русинов. Данаил Димов е назначен за член на Съвета на шефовете на „ Национална спортна база “ ЕАД. Виктор Попов е назначен за член на Съвета на шефовете на „ Национална спортна база “ ЕАД. Йордан Йовчев е назначен за член на Съвета на шефовете на „ Национална спортна база “ ЕАД. Мартин Арсов е правист и магистър по „ Здравен мениджмънт “, доскорошен член на Съвета на шефовете. Той има над 10-годишен професионален опит в държавния и частния бранш.

Смяната на управлението на „ Национална спортна база “ ЕАД се основава на желанието за успокоение и предвидимост при потребление на спортната база на сдружението от спортните организации. Необходими са хора с визия за идните комплицирани времена, свързани с цената на енергоизточниците и инфлацията.

„ С някои дейности от подписване на противоречиви контракти, незадоволително обосновани дейности, както и продължаващо безучастие при други, управлението на НСБ изчерпа първичния ми заем на доверие “, съобщи министърът на младежта и спорта.

И в двете сдружения ще има последователност, като задачата е опазване на оптималния баланс сред ползите на спортната общественост и тези на страната.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР