Със започването на войната в Украйна се отключи кутията на

...
Със започването на войната в Украйна се отключи кутията на
Коментари Харесай

С войната в Украйна се отворила кутията на Пандора във виртуалния свят

Със започването на войната в Украйна се отключи кутията на Пандора във виртуалния свят . Tова съобщи специалистът по киберсигурност Любомир Тулев пред Българска национална телевизия.

Той изясни, че сериозните прояви на анонимъс са за това, че в в централа за рандеман на газ създали по този начин, че самата централа почнала да добива повече газ, в сравнение с може да поеме. Само опитът на троловете се опитваха да заглушат целия този отзив, уточни Тулев.
 Руски хакери са атакували източния фланг на НАТО
Руски хакери са атакували източния фланг на НАТО

Не се разкриват детайлности

По думите му мъчно можем да се оправим с хакерските офанзиви и с троловете . Те са най-вече от дребните обитаеми места и получават хонорари от 10-12-стотинки на обява за всяко едно пропагандиране на съответна информация. Това са хора, които не осъзнават какво пишат и водят успореден живот, разясни Тулев.

Той акцентира, че в никакъв случай не може да има на 100% сигурност против хакерските офанзиви. Трябва да бъдем готови, само че даже да спрат действителните военни дейности, войната, която се отключи във виртуалния свят сред съветските хакери и анонимъс ще продължи, сподели още Тулев.
 News.bg стопира мненията и войната във форума си
News.bg стопира мненията и войната във форума си

" Ден без тролове " пък означават и други колеги
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР