Със заплатите за месец август служителите в Главна дирекция „Изпълнение

...
Със заплатите за месец август служителите в Главна дирекция „Изпълнение
Коментари Харесай

Дават бонуси на служителите на ГДО и ГДИН със заплатите за август

Със заплатите за месец август чиновниците в Главна дирекция „ Изпълнение на наказванията “ (ГДИН) и Главна дирекция „ Охрана “ (ГДО) ще получат в допълнение заплащане за реализирани резултати въз основата на годишната оценка за тяхната активност, оповестиха от Министерството на правораздаването.
Това стана ясно на среща сред министъра на правораздаването Крум Зарков, зам.-министър Мария Павлова и представители на синдикатите в ГДИН и ГДО - Синдиката на чиновниците в пандизите в България, Синдикат „ Охрана “ и Синдиката на пенитенциарните чиновници.
Средствата ще дойдат от част от утвърдените на последното съвещание на Министерския съвет спомагателни разноски по бюджета на Министерството на правораздаването за 2022 година
Ръководството на Министерство на правосъдието реализира съгласие за това с част от синдикатите, с други – не.
Обсъден бе и Планът за оптимизация на дейностите в двете дирекции. Постигна се единодушие, че няма да се закриват арестите в Сандански, Силистра и Смолян.
На срещата бяха също основните шефове на ГДИН и ГДО Ивайло Йорданов и Георги Жеков.
Срещата през днешния ден бе втора подред в този формат от встъпването в служба на министър Крум Зарков. Социалният разговор продължава.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР