Със заплата от 70 000 долара годишно се хвали наследникът

...
Със заплата от 70 000 долара годишно се хвали наследникът
Коментари Харесай

Наследникът на Корнелия Нинова прибира 70 хиляди годишно

Със заплата от 70 000 $ годишно се хвали наследникът на Корнелия Нинова - Рафаел. Синът на алената лидерка работи в една от най-престижните банки в света-„ Голдман Сакс ” и получава феноменално заплащане на месец, научи HotArena .

Рафаел бе притеглен за корпорацията като студент и годишния му приход е над 70 хиляди $. Той работи като анализатор в един от най-престижните офиси на банката — в Ню Йорк, Манхатън.

Въпреки че заплатата му наподобява скромна на фона на 125-те хиляди, които печелят неговите сътрудници, Рафаел не се смущава. Той е на по-ниска позиция, а също така още като студент е притеглен от огромните лъвове и занапред ще се развива.

Синът на Нинова има опит като управител по ръководство на риска в „ Бъркли инвестмънт груп ”, още до момента в който учи в влиятелния „ Бъркли ”. Стажът му в „ Голдман Сакс ” преди две години обаче го изстрелва на върха, написа " Телеграф ".

Младият математик безусловно е пернат от корпоративните лъвове в „ Голдман Сакс ”, откакто отишъл за три месеца да попива опит в банката.
Но не къде да е, а в един от най-желаните офиси — в ню Йорк.

От година и пет месеца наследникът на Нинова работи там и към този момент има връзки с разнообразни клиенти на компанията. Заради познанията си по британски, съветски и даже арабски, Рафаел е един от най-добре разрастващите се млади експерти в компанията.

Нинова не крие, че се гордее със сина си, а също така много топло разяснява другарството му с наследника на Цецка Цачева — Румен. Въпреки че майките на двамата са политически съперници, те са положителни другари от ученическите години и по традиция обират всички златни и сребърни медали в интернационалните олимпиади.

Това изпрати и двамата в Съединени американски щати в елитни университети, само че към този момент единствено синът на Нинова съумява да катери корпоративната стълбица. Наследникът на Цацеча-Румен, към момента следва в Разузнавателна служба на Турция.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР