Със захоросани приказки не може да се решат проблемите в

...
Със захоросани приказки не може да се решат проблемите в
Коментари Харесай

Мануил Манев: Със захаросани приказки няма да решим проблемите на полицаите

Със захоросани приказки не може да се решат проблемите в Министерство на вътрешните работи. Това разяснява Мануил Манев от ГЕРБ. Той отговори на въпроси за желанието на служителите на реда да стачкуват на 5 юли.

Манев изясни, че излиза от системата и добре познава добре проблемите. По думите му в Министерство на вътрешните работи би трябвало да се вземат същински ограничения.

"Мисли се за повдигане на заплатите. Министерство на вътрешните работи в последна сметка е една от структурите, които покачват събираемостта в хазната. Борбата с незаконния импорт на акцизни артикули, контрабандата.. ", уточни още депутатът.

Пред Българска национална телевизия той сподели, че не е обикновено в 40-градусова горещина служителите на реда на терен да не могат да си пуснат климатика в колата или при минус 20 градуса да стоят на студено.

По проблема Асеновград Манев изясни, че решението е да има бързи производства. Той счита, че при такива случаи няма значение какви обществени групи са забъркани, значимото е да има правдивост. Депутатът от ГЕРБ обаче счита, че това се употребява от политиците. Освен това той счита, че има опит да се "възседнат проблемите в Министерство на вътрешните работи ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР