Със захлас децата от 1-ва и 2-ра група в ДГ

...
Със захлас децата от 1-ва и 2-ра група в ДГ
Коментари Харесай

Заместник-кметът на район „Централен“ чете приказка на децата от ДГ „Буратино“

Със унес децата от 1-ва и 2-ра група в ДГ " Буратино " слушаха приказката за Франклин, която заместник-кметът на регион " Централен " Фиданка Кацарева им прочете в особено обособения ъгъл за книги в двора. Аплодисменти провокира и артистичното осъществяване на Йоан от 4-та група, който чете стихотворения за буквите.
Прочетете още
„ Мероприятието е част от самодейността за Деня на европейските създатели /27.03.2023 г./, към която детското заведение се причислява “, заяви шефът на детската градина Кристина Йончева.

Сред интензивностите, които не престават през целия март са и ситуирането на две нови къщички за книги в двора, визитата на 3-та група в читалище „ Христо Г. Данов “, театрална постановка-драматизация, която малчуганите от 4-та група показаха като същински артисти пред останалите.

В самодейността се включиха и родители на деца от 3-та група, които гостуваха в детската градина и четоха увлекателни приказки и поучителни истории. Възпитаниците в детската градина дефилираха в занимателен карнавал в костюми на обичаните им герои.

В Деня на европейските създатели децата от 4-та група и бъдещи  ученици  ще посетят залите на Детския отдел на НБ “Иван Вазов “ дружно със своите родители и учители, където ще се потопят в магията на книгите и четенето и ще се срещнат с същински публицист и създател – Катерина Кайтазова, създател на книги за огромни и дребни.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР