Със задължително изискване за цифров сертификат на ЕС за ковид

...
Със задължително изискване за цифров сертификат на ЕС за ковид
Коментари Харесай

One Dance Week тръгва със задължителен ковид сертификат

Със наложително условие за дигитален документ на Европейски Съюз за коронавирус ще става визитата на спектаклите от фестивала One Dance Week.

Организаторите прецизират, че единият метод е човек да покаже документ, че е имунизиран, вторият че е боледувал неотдавна, а третия да показа PCR или бърз тест. Така всички места в " Борис Христов " ще бъдат заети.



Изискването е въведено тъй като билетите за двата спектакъла на 9 и 10 октомври на Димитрис Папапайону са били разпродадени още преди четвъртата вълна на вируса. Фестивалът ще е сред 9 и 24 октомври в Дома на културата „ Борис Христов”.

Миналата година фестивалът бе отсрочен. За да се организира тази той получи от фондация Пловдив 2019 170 хиляди лв. по програмата „ Наследство”. Сега фокусът е Гърция и по тази причина множеството трупи са гръцки.



В One Dance Week ще вземат участие четири гръцки, една френска и една италианска обединения. Димитрис Папайоану е водещият гръцки танцови актьори. Той ще покаже двучасовия си авангарден театър „ Напречна ориентация”.

Друга забавна звезда е пухкавата италианска танцьорка Силвия Грибауди. Тя гостува в Пловдив през 2019. В спектакъла си „ Грации” тя излиза на сцената с трима мъже и демонстрира, че хубостта е вътрешно положение, а не какво демонстрира кантарът.

Билетите ще са от 20 до 50 лв.. За първи път ще бъде предлаган и смесен билет за две уикендни представления за 40 лв..

За още пловдивски събития четете в новия.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР