Със своята Визия за България БСП предлага нещо качествено ново

...
Със своята Визия за България БСП предлага нещо качествено ново
Коментари Харесай

БСП предлага нещо качествено ново, обяви Крум Зарков

Със своята " Визия за България " Българска социалистическа партия предлага нещо качествено ново в региона на образованието, стопанската система, районната политика и опазването на здравето, сподели през днешния ден пред Българска национална телевизия заместник-председателят на парламентарната група на " Българска социалистическа партия за България " Крум Зарков. Според левицата, основният проблем е, че в България ужасно доста хора живеят със напълно малко средства. И по едно и също време с това напълно малко хора са натрупали ужасно доста средства.

" И това не е тъй като те са показали някаква висша разпоредителност или са съдействали с кой знае какво, а тъй като политическата система се обърна по този начин, че обществения главно запас се завладява от една дребна група хора. Тази система би трябвало да бъде изменена ", счита Зарков.

Попитан, не дават обещание ли всички партии такива радикални промени, единствено когато са в съпротива той отговори, че левицата е отчела своите неточности от предходни интервали, когато е била в ръководството.

На въпрос, значи ли това, че Българска социалистическа партия към този момент няма да влезе в коалиция с Движение за права и свободи, Зарков сподели, че до момента в който пристигна време за избори не е изключено да се появят и нови партии, само че по този начин или другояче упоритостта на левицата е да задоволително получи доверие, с цел да управляваме независимо.

Къде е мястото на водача на опозицията

По мотив появяването на Корнелия Нинова в регионите, в които има чума по животните, Крум Зарков изясни, че водачът на опозицията би трябвало да е там, където има недоволни хора. " Нинова получи десетки позвънявания от обезпокоени хора ", добави той. Той не разяснява обвиняванията на ГЕРБ от през вчерашния ден, че водачът на левицата е провокирала ескалация на напрежението в село Шарково.

Попитан за прекъсването на договорката за ЧЕЗ от Комисия за защита на конкуренцията зам.-председателят на парламентарната група на левицата изясни, че Българска социалистическа партия още от началото на годината е алармирала, че има престъпление при осъществяването на опита за тази покупка. " И една българска институция има смелостта да удостовери това ", сподели Крум Зарков. Според него, откакто ЧЕЗ имат предпочитание да изоставен българския пазар, държавно управление би трябвало съобщи доста ясно пред чешката компания, че в случай че тя продължава да желае да продаде, то то би имало интерес да закупи и да взе участие на пазарен принцип в една спортна процедура. " Правителството би трябвало да направи всичко допустимо България да придобие задоволително стабилен надзор върху това, което се случва с електроразпределението ", сподели Зарков.

Политически сезон на контрастите

Коментирайки съвпадението на позиции сред Българска социалистическа партия и президента, той разгласи, че Румен Радев още в предизборната акция е поел ангажимент да показва минусите на ръководството и в този момент прави тъкмо това.

Изминалият политически сезон Крум Зарков дефинира, като сезон на контрасти, в който са вървели кортежи, около европредседателството, а в това време са протестирали жители.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР