Със своята най-голяма социално отговорна инициатива Ти и Lidl за

...
Със своята най-голяма социално отговорна инициатива Ти и Lidl за
Коментари Харесай

Лидл България с престижна европейска награда за устойчиво развитие

Със своята най-голяма обществено виновна самодейност „ Ти и Lidl за нашето на следващия ден “ Лидл България завоюва премията в категория " Устойчиво развиване " на премиите „ Бъдещето на европейската търговия “ (). Наградата се връчва за устойчивия принос към обществото, който самодейността е постигнала за интервала 2017-2022 година, както и за трансформацията ѝ през 2023 година Лидл България е единственият български ритейлър, притежател на влиятелното отличие, само че и единствената Lidl страна с това самопризнание. Церемонията по награждаването се състоя на 27 ноември в Брюксел.

Организатор на премиите „ Бъдещето на европейската търговия “ е най-голямата асоциация на търговците на едро и дребно в Европа –. Всички членуващи европейски компании в областта на търговията от 27 страни бяха поканени да вземат участие в състезанието, като организациите имаха опция да показват по една самодейност или план във всяка от четирите категории – „ Устойчиво развиване “, „ Цифровизация “, „ Ангажиране на общността “ и „ Развитие на умения “. Конкуриращите се планове бяха оценени от седемчленно жури от представители на водещи неправителствени организации, медии, Европейската комисия и Европейския парламент.

Освен за самодейността „ Ти и Lidl за нашето на следващия ден “, Лидл България получи номинация и за своята  програма „ Lidl Палитра “ в категория „ Ангажиране на общността “.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР