Със своя външен вид те са направили дори повече и

...
Със своя външен вид те са направили дори повече и
Коментари Харесай

Най-атрактивните спортни журналистки

Със своя външен тип те са създали даже повече и от някои федерации и асоциации за популяризирането на спорта. А на хубостта им надали би устоял някой, невероятно е да им откажеш изявление. На 2 юли бе маркиран Денят на спортния публицист. А ето и някои от най-очарователните задгранични представителки на медиите, които карат доста мъжки сърца дълго да въздишат по тях.
Испанската журналистка и модел Сара Карбонеро е една от лидерките. През 2009-а тя бе приета за най-сексапилната кореспондентка в света. Сара е омъжена на именития испански вратар Икер Касиляс, а тяхната целувка в ефир стана най-коментираната вест на международното през 2010-а.
Латинска Америка пък ни предлага не една и две красиви журналистки. От тази част на света те са като че ли в обилие. Александра Битраго от Колумбия е почтена конкуренция на сътрудниците си.

Тя води предаване по колумбийската телевизия, доста спортува и несъмнено, е огромен почитател на националния тим на страната си.
Аржентинката Ивана Надал също е водеща, само че отразява не до такава степен латиноамерикански тип спорт – ръгби.

Самата тя в своя инстаграм разкрива, че е почитател на „ Ривър Плейт”. А след класирането на Аржентина за международното през 2018-а разгласи на почитателите си, че ще си направи татуировка на място, което те ще изберат. Но към този момент не е спазила обещанието си.
Бразилската журналистка Роберта Сетими пък бе част от екипа на „ Фокс спортс”, който отразяваше международното през 2014 в нейната татковина, както и олимпиадата в Рио 2016.

Тези две великански спортни събития я трансфораха в същинска звезда. Вече някогашната кореспондентка се реалокира да живее в Канада и не отразява толкоз интензивно спорта.
А Инес Сайнц от Мексико е същински експерт.

Пет пъти, да вземем за пример, е взимала изявление от Леонел Меси. Представяла е и страната си на състезанието „ Мис Вселена”.
Две американки също притеглят вниманието, като и двете отразяват НФЛ – Чариса Томпсън работи във „ Фокс спортс”, както и Мелани Колинз, която има афинитет и към голфа.

Бившата звездна водеща на „ Скай спортс нюз” Кейт Абдо през 2015-а води церемонията по връчването на Златната топка. Сега британката отразява футбол, както и други спортове по каналите на „ Фокс”.
Лара Алварес пък стартира кариера в испанската телевизия.

И бързо е видяна от който би трябвало. Съвсем скоро тя става звезда освен в публицистиката, само че и в стилния бизнес. А на почитателите на футбола, отвън рамките на Испания, е известна като едно от увлеченията на Серхио Рамос.
Ванеса Хупенкотен е мексиканка с немски корени, работи в ESPN и е експерт в НФЛ.

Но тя освен отразява спорта, а и интензивно се занимава – бяга маратони, взе участие и на надпревари по триатлон.
И като че ли всички хубавици в Мексико се насочват в спортната публицистика. Но като се изключи че Марисол Гонсалес работи в локалната телевизия, тя е омъжена и за мексиканския футболист Рафаел Маркес Луго.

Мирослава Монтемайор пък е съчетала три в едно – тя е журналистка в ESPN, Мис Мексико 2013, както и дипломат на „ Адидас” в Мексико.

Испанската телевизионна журналистка Лусия Вилалон, пък работи за канала на „ Реал” (Мадрид).

Местните медии писаха, че точно тя отмъкнала Кристияно Роналдо от Ирина Шейк…
trud.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР