Със свой указ от днес президентът Румен Радев назначи Христо

...
Със свой указ от днес президентът Румен Радев назначи Христо
Коментари Харесай

Президентът назначи Христо Алексиев за свой секретар по икономика

Със собствен декрет от през днешния ден президентът Румен Радев назначи Христо Алексиев за секретар по стопанска система. Христо Алексиев е магистър по стопанска система от УНСС и бакалавър по политология от Пловдивския университет " Паисий Хилендарски “. Притежава редица допълнителни  квалификации и документи от Импириъл Колидж Лондон, Бизнес учебното заведение на Оксфордския университет и други интернационалните просветителни институции.

През годините е заемал позиции като стопански специалист и съветник по плана за създаване на Интермодален контейнерен терминал в Пловдив, член на съвета на шефовете на Зона за публичен достъп в " Пристанище Бургас ", ръководител на съвета на шефовете на " Пристанище Бургас " ЕАД и ръководител на управителния съвет и заместител общоприет шеф на Националната компания " Железопътна инфраструктура ".

Бил е министър на превоза, осведомителните технологии и известията в служебното държавно управление, назначено от президента Румен Радев през януари 2017 година. От септември до декември 2021 година още веднъж е министър на превоза, осведомителните технологии и известията в служебното държавно управление, назначено от президента.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР