Със своите над 30 милиона инсталации и десетки милиони долара

...
Със своите над 30 милиона инсталации и десетки милиони долара
Коментари Харесай

Половината от игрещите Immortal не са играли игра от света на Diablo

Със своите над 30 милиона съоръжения и десетки милиони $ облага, Diablo Immortal е ужасно попадение за Activision Blizzard. Компанията несъмнено се нуждаеше от сходна избавителна сламка в последните години, които бяха белязани от кавги, свързани с мениджмънта на компанията, овакантяване на основни чиновници и отдръпването на стотици хиляди геймъри от игрите на студиото.

Activision Blizzard показаха следващ безнадежден финансов отчет, доказващ съществуването на проблеми във всички равнища в компанията. Единствената светлина в тунела пристигна за кой ли път към този момент от Candy Crush, както и от Diablo Immortal. Но е отчета се крие забавна детайлност, която разкрива нещо забавно за потребителската база на играта. От изнесения от Activision Blizzard доклад излиза наяве, че над половината от тези, които играят Diablo Immortal са нови консуматори за студиото.

Крис Капел от Rock, Paper, Shotgun прави извода, че това значи, че половината от играещите Immortal в действителност в никакъв случай не са играели игра от света на Diablo. Той базира това си мнение с обстоятелството, че към този момент 10 и повече години всеки състезател, който играе игра на Blizzard би трябвало да се впише в акаунта си. Със сигурност студиото се надява, че тези новопривлечени бойци ще се включат в епични борби и идната година, когато се чака дълго чаканата премиера на Diablo IV.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР