Със сватба за милиони Цеци Красимирова се превърна в госпожа

...
Със сватба за милиони Цеци Красимирова се превърна в госпожа
Коментари Харесай

В рокля за 50 бона се омъжи Цеци

Със женитба за милиони Цеци Красимирова се трансформира в госпожа Струмейтис. Моделката сподели заветното "да " на своя обичан Майкъл.

Облечена в скъпарска рокля за 50 бона, някогашната на Косьо Самоковеца взе за брачен партньор американски милионер. Тоалетът е дело на родната дизайнерка Евгения Борисова. Повече от месец тя работи над роклята на Цеци, с цел да я направи тъкмо, както булката желае. На няколко пъти Борисова прави корекции, защото Красимирова се оказва много капризна.

Сватбата на десетилетието се организира в древен палат в Ситжес, плажно градче край Барселона. Дворецът, който е историческа забележителност, се трансформира в райско кътче. Цеци и новият й брачен партньор поръчват повече от 2000 лалета непосредствено от Холандия, с цел да украсят обилното си празненство, написа в. "България през днешния ден ".

Кумове на новоизлюпеното семейство са фризьорката Вили Боршукова и американският комедиен артист Джон Струмейтис, брат на младоженеца. Именно коафьорката среща преди години родната моделката и Майк. Всички посетители са барнати и са все едно излезли от приказка. Мъжете са облечени с фракове, а дамите с дълги бални рокли.

Разходите по цялата женитба и организация възлизат на повече от 1 милион $. Семейство Струмейтис поема всички разноски на гостите си. А те са повече от 300 души.

Голяма част от сватбарите идват с частни самолети, платени от джоба на американския милионер. Гостите са от повече от 10 страни - Съединени американски щати, Китай, Швеция и, несъмнено, България. Десетки другари и близки участваха на най-важния ден в живота на Цеци.

Специално от България за сватбата Цеци и мъжът й наемат отбор "Българе ", както и други известни родни музиканти и танцьори.

За да избият част от разноските, младоженците вземат решение да продават правата на сватбата си на известно испанско списание. Хартиеното издание има достъп на всички места из замъка, в който се организира тържествената гала

Редом до Цеци в най-важния й ден бе и щерка й Джудит. 21-годишната дама участва на тържеството с гаджето си, модела Мариан Кюрпанов. Двамата имат голяма разлика в годините - манекенът е с 18 години по-възрастен от Джудит, само че демонстрираха, че изпитват пламенни усеща един към различен.









Снимки: www.instagram.com/krasimirovaceci
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР