Със студ и свъсено небе Лондон изпрати НФЛ в сезона

...
Със студ и свъсено небе Лондон изпрати НФЛ в сезона
Коментари Харесай

Лондон изпрати НФЛ за 2019-а със студ, чака Грийн Бей догодина

Със мраз и свъсено небе Лондон изпрати НФЛ в сезона на вековния й празник. 84 711 фена се престрашиха да дойдат в неделния следобяд на „ Уембли “ за последния мач от тазгодишната селекция, в който Хюстън победиха с 26:3 Джаксънвил и дадоха поръчка за нова купа в АФК Юг.

„ Тексасците “ преобладаваха изцяло, само че доникъде на третата част водеха единствено с шест точки. Тогава при опит за фийлдгол на „ ягуарите “ Лоугън Куук не съумя да заложи топката и Хюстън овладяха на централната линия. До края на частта разликата набъбна на 19:3 и тогава настъпи часът на Гарднър Миншю.

Сензационният новобранец на Джаксънвил се скъса да подарява топката на съпърника. Куотърбекът метна два интерсепшъна и изгуби два фъмбъла единствено в границите на последната четвърт. „ Мустака “ приключи с индикатори 27 от 47 за 309 ярда, само че скромния рейтинг от едвам 59.6 за отишлите последни в класирането на АФК Юг „ ягуари “.

От другата страна блеснаха ДеШоун Уотсън (22 от 28 за 201 ярда), Карлос Хайд (160 пробягани ярда, само че и малоумен фъмбъл на ярдове от крайната линия откакто бе надбягал цялата съперникова защита) и ДеАндре Хопкинс, който хвана осем паса, последният от които за тъчдаун.
Хюстън станаха 31-ият тим, играл в Лондон от 2007 година насам. Единствените, които още не са стъпвали на Острова, са Грийн Бей. Около идването на „ опаковчиците “ е и най-голямата конспирация за 2020-а. Комисионерът на НФЛ Роджър Гуудел има от дълго време цел всеки отбор да бъде доведен за мач от постоянния сезон в Европа. Тъй като Грийн Бей е на практика несъмнено, че няма да се откажат от домашен мач, разновидностите за техен противник следващата година са Минесота, Детройт, Чикаго, Тампа Бей, Ню Орлийнз, Индианаполис, Хюстън и тим от НФК Запад, приключил на същото място в класирането на дивизията, както „ кашкавалените глави “ в НФК Север.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР