Със стръмните си зелени скали с изглед към Тихия океан

...
Със стръмните си зелени скали с изглед към Тихия океан
Коментари Харесай

Имението за 200 млн. долара, купено от Бионсе и Джей Зи

Със стръмните си зелени скали с аспект към Тихия океан Малибу е водещ кандидат на американския пазар на ултралуксозни парцели. Издигането му в класацията на обичаните места на свръхбогатите се затвърди още веднъж през миналите седмици със известията, че Бионсе и Джей-Зи са закупили имение с повърхност 40 000 кв. м на брега на океана в крайбрежния анклав.

TMZ първи заяви, че звездната двойка е закупила модернистично имение, проектирано от известния японски проектант Тадао Андо. С продажната цена от 200 млн. $ придобивката наподобява ще счупи върха за най-скъпо жилище в Калифорния.

Имението е разказано като " солидно ", " минималистично " и " с ехтене " и съгласно информацията включва басейн и " воден детайл ", както и бетонна алея с награди.

 width=

Архитектът Андо е притежател на премията " Прицкер ", чиито къщи от открит бетон и стъкло са се трансформирали в знаци на статуса на американските звезди. По-рано тази пролет Ким Кардашиян разгласи, че работи по " план на фантазиите " с Андо, а през 2021 година Кание Уест съгласно известията е закупил относително скромна къща на брега на Малибу, проектирана от Андо, за 57,3 млн. $.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР