Със страх и тъга установих, че името ми в последните

...
Със страх и тъга установих, че името ми в последните
Коментари Харесай

Шефът на пресцентъра на прокуратурата използван в грозна атака срещу институцията

Със боязън и горест открих, че името ми в последните два дни участва в отрицателна конотация в поредност от изявленията на един съответен български арбитър.

Това написа ръководителят на пресцентъра на прокуратурата във Фейсбук Веселин Иванов , началник в дирекция " Публична връзка " в прокуратурата, по отношение на, че посредством обща позната с него била предизвестена да кротува и че той отправил непосредствено сходни предизвестия и към проф. Асена Сербезова.

" Страх, тъй като от кого, в случай че не от арбитър, жителите би трябвало да чакат правдивост " декларира Иванов. По думите му би трябвало съдията най-добре да осъзнава тежестта на всяка една употребена дума, тъй като точно посредством силата на думите всеки един арбитър правораздава. Той добавя, че български арбитър издава присъда в ефирен ефир на уважавани медии, като освен това си служи с погрешни внушения.
 Съдия Цариградска още веднъж е с защита
Съдия Цариградска още веднъж е с защита

Готви се следващият жертва на пешка в правосъдната система, с цел да се продължи по същия метод

" Тъга, тъй като моята персона се употребява в опит за изкуствено генериране на напрежение и грозна офанзива против институцията Прокуратура на Република България ", написа Веселин Иванов. Той показва, че това се случва в миг на подхванати действителни дейности за пречистване и промяна на системата за първи път от над 10 години. Иванов декларира, че в границите на процеса по реформиране на институцията поради неприемливи практики в края на мандата на предходния основен прокурор още в средата на 2023 година от дирекция " Публична връзка " са освободени шестима чиновници. За всичко това Веселин Иванов дал и съответните показания пред способен орган.

" В същото време декларирам, че по никакъв метод, нито " преди часове ", нито в предишен интервал, аз или дирекция " Публична връзка ", сме били ангажирани по какъвто и да е метод с изявления, отнасящи се до въпросния български арбитър, тиражиращ обществено името ми с непроверени изказвания и в прорез с Кодекса за етично държание на българските съдии ", акцентира той, като добавя, че е елементарно да се ревизира, че публикации по адрес на арбитър Цариградска има в избрани уеб сайтове надалеч преди той да заеме актуалната си позиция в администрацията на прокуратурата.
 Съдия Цариградска: Всички интензивности по случая
Съдия Цариградска: Всички интензивности по случая " Нотариуса " са реплика

Тя настоя да се търси истината

Иванов акцентира, че звучи несериозно и даже оттатък рамките на рационалното, че като правосъден чиновник си е разрешил да насочва под каквато и да е форма опасност към Владислава Цариградска и въобще към магистрат или различен български жител. " За утешение на въпросния арбитър, който обществено декларира упоритости за кариерно израстване, ще уточня, че и против моята персона в последните месеци виждам изявления, освен това в същите уеб сайтове, които госпожата дефинира като " жълти " и " кафяви ", само че не съм си разрешил с това да наемам който и да е, даже фамилията си ", написа той. Веселин Иванов прибавя, че тъжната действителност е такава. А поради професионалната си ангажираност бил наясно, че обект на сходни отрицателни изявления са още десетки български прокурори, следователи и не малко съдии, само че не бил забелязал те да вършат от това акции, включително - предизборни .
 Нели Куцкова се надява повече съдии да проговорят
Нели Куцкова се надява повече съдии да проговорят

Съдиите Цариградска и Лазаров не са единствените, които са заплашвани от Нотариуса
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР