Със стилно парти в петъчната вечер Мис Силикон Габриела Попова

...
Със стилно парти в петъчната вечер Мис Силикон Габриела Попова
Коментари Харесай

Мис Силикон Габриела Попова откри бутик на Gabriela Collection

Със стилно празненство в петъчната вечер Мис Силикон Габриела Попова откри новия бутик на личната си фешън марка "Gabriela Collection ".

В магазина в сърцето на Студентски град пристигнаха доста другари на Габи, с цел да я поддържат в новото начинание. В изисканата атмосфера на шикозния бутик те разгледаха и облекла от най-новата сбирка на "Gabriela Collection ". Самата Габи посрещаше гостите облечена в ефектна бяла рокля. Под фотография в персоналния си профил във Facebook Габриела написа: „ Добре пристигнали в моя свят “. В новия дома на "Gabriela Collection ", миската е изпипала всеки подробност. Стилният интериор и ефектна витрина сигурно ще привлекат доста нови клиенти и фенове на марката.

Сред присъстващите се открояваха плеймейтките Гери Райчевска и Ася Капчикова, Лейди България Мадлена Иванова и продуцентът Меги Савова други познати лица от светския хайлайф.

От няколко години скандалната миска заряза светския живот и се отдаде на новото си начинание - марката "Gabriela Collection ". Тя се радва на извънреден триумф измежду младежите, за които е предопределена.

Магазинът се намира в „ Студентски град “ на ул. Йордан Йосифов 2, (срещу хотел Суит).
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР