Със Стайко не сме заедно! Разделени сме от скоро, но

...
Със Стайко не сме заедно! Разделени сме от скоро, но
Коментари Харесай

Мария Цветкова: Не сме заедно със Стайко Стайков!

" Със Стайко не сме дружно! Разделени сме от скоро, само че поддържаме извънредно другарски връзки. Уважавам него и фамилията му доста. Взаимно взехме решението. Просто пътищата ни се разминаха в един миг. Повече няма какво да се разяснява по тематиката! ", съобщи в изявление за ПИК певицата.

Мария Цветкова, която на музикалната сцена постанова артистичния си псевдоним Ариа, се е посветила напълно на кариерата си. Иска да става все по-добра. Продължава да усъвършенства вокалната си техника при Етиен Леви, въпреки че към този момент има три сполучливи шлагера – нещо удивително за начинаеща певица.

„ Работя със страховит екип – Жоро Манов, Жоро Марков, Даниел Ганев и Росен Димитров. Намирам се в нов стадий от живота си, трябваше да наредя целите си. В момента най-важното за мен е да се развъртвам като реализатор “, споделя Мария.

И споделя, че някогашният й брачен партньор Динко Динев е бил срещу кариерното й развиване като певица.

„ Поради разнообразни условия в живота ми не можах да стартира да се занимавам по-рано с музика. В момента тя е преди всичко и доста скърбя, че не съм имала опция да стартира по-рано. Просто ме спираха и имах ограничавания. Може би в този момент е моментът ", отсича гласовитата певица.

Мария не подминава и въпроса за новороденото дете на някогашния си брачен партньор Динко Динев, от който има наследник - Йордан.

„ Чудесна вест. Даниела, дамата до Динко е страховит човек. Синът ни Дани няма самообладание да отиде да види братчето си “, споделя Мария Цветкова.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР