Със статия в доста възмутен тон, едно от най-популярните руски

...
Със статия в доста възмутен тон, едно от най-популярните руски
Коментари Харесай

Русия реагира болезнено на американско предупреждение за свои ракети

Със публикация в много засегнат звук, едно от най-популярните съветски издания още от времето на Съюз на съветските социалистически републики - " Взгляд ", разяснява думи на непрекъснатия американски представител в НАТО Кей Бейли Хътчисън, касаещи опцията Съединени американски щати да унищожи ракета, която би могла да удари някой от нашите съдружници ".
Руската медия е безапелационна, че това изявление е почтено за " вестител на война ", тъй като Хътчисън прецизира, че Съединените щати се пробват " да изпратят на Русия от няколко години известие, че нарушава " Договора за ракетите със междинен и по-малък обхват. И при експлицитен журналистически въпрос споделя, че Съединени американски щати пробва по дипломатически път да убеди Русия по отношение на разполагането на някои ракетни комплекси (например в Калининград), само че в случай че това не сработи, Вашингтон ще е подготвен с такива ответни системи, които да унищожат евентуална ракетна опасност от Русия.
НАТО не осъзнава степента на своята отговорност и заплахата от нападателната си изразителност, съобщи в отговор говорителката на съветското външно министерство Мария Захарова, съобщи Агенция " Фокус ".
" Изглежда, че хората, които вършат сходни изказвания, не осъзнават степента на тяхната отговорност и заплахата от нападателна изразителност ", сподели тя възмутено. " Кой позволи на тази дама да направи сходни изказвания? Американския народ? Дали елементарните хора в Съединени американски щати знаят, че по този начин наречените дипломати, на които заплащат от джобовете си, са нападателни и разрушителни? "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР