Със статистика, която подчертава, че 47% от хората, работещи от

...
Със статистика, която подчертава, че 47% от хората, работещи от
Коментари Харесай

Жена се страхува, че никога няма да бъде наета отново, след като шефът шпионира дейността на лаптопа й

Със статистика, която акцентира, че 47% от хората, работещи от у дома (WFH), са по-продуктивни, съгласно отчет от 2021 година на Owl Labs, може пристигнаха като потрес за една работничка, откакто беше уволнена от шефове поради неналичието на продуктивност.

Сузи Чейко, която работеше за Insurance Australia Group, беше уволнена, откакто шефовете използваха технология за натискане на клавиши посредством нейния преносим компютър, с цел да преценяват какъв брой е писала по време на нейните смени WFH. Когато нейните загрижени шефове скоро потвърдиха, че тя „ не написа задоволително “ по време на работното време, тя беше помолена да напусне компанията след 18 години.

Сега живее от Centrelink – който обезпечава поддръжка за приходите и други заплащания на австралийците – и едвам покривайки сметките си, Чейко се притеснява, че в този момент може да е „ безработна “, откакто историята й стана вирусна, когато закъснялата служителка отхвърли желае си за незаслужено уволняване. „ Неудобно е, че тази история стана вирусна – никой няма да ме н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР