Със старта на работата на правителство на дневен ред е

...
Със старта на работата на правителство на дневен ред е
Коментари Харесай

Има ли познати имена сред новите заместник-министри?

Със старта на работата на държавно управление на дневен ред е кой ще попълни втория ешелон на властта - креслата на заместник-министрите. Нито един министър до този миг не е оповестил своя екип, написа бТВ.

Ще има ли познати имена измежду новите заместник-министри от четвъртия длъжностен кабинет, формиран от Румен Радев? 

Още по време на формалната гала по предаването на властта от кабинета " Петков " на кабинета " Донев " стана ясно, че към този момент някогашният външен министър Теодора Генчовска се връща в Министерство на защитата. Дълги години тя е работила като зам.-министър.

В правосъдното министерство вероятно на постовете си остават досегашните зам.-министри Емил Дечев и Юлия Ковачева. Борислав Ганчев ще бъде заменен от Мария Павлова, която и преди е заемала този пост.  От здравното министерство освободиха трима заместник-министри - Петър Грибнев, Невена Цанкова и Любомир Бакаливанов.

Евентуално във ведомството се връща доктор Александър Златанов, който също беше зам.-министър по времето на доктор Стойчо Кацаров.

Към екипа на новия министър на труда и обществената политика се чака да се причислят трима нови зам.-министри. Това може да са Надя Клисурска, която също заемала длъжността, както и Емил Мингов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР