Със старта на новия тв сезон нови рокади разтресоха БНТ,

...
Със старта на новия тв сезон нови рокади разтресоха БНТ,
Коментари Харесай

Нови рокади тресат БНТ

Със старта на новия тв сезон нови рокади разтресоха Българска национална телевизия, написа „ Уикенд “.

След като на улицата се откриха знакови лица от ефира на телевизията-майка, в този момент пък се оказва, че водещи са намалени в служба кореспонденти.

В същото време небрежно бе открита заместница на емблемата на „ Сан Стефано” 29 – Радина Червенова. Това е секси русокоска, която води един до друг със Спас Кьосев.

Заместницата на Радина Червенова в Българска национална телевизия е двойно по-млада от нея. Това е Филипа Иванова, която още не е била родена, когато предшественицата ѝ към този момент е била тв звезда. Синеоката русокоска сяда в стола на Червенова по-малко от месец след легендата на Българска национална телевизия хвърли оставка в кабинета на новия началник Емил Кошлуков.

Както „ Уикенд” първи писа, Радина е напуснала заради несъгласия със стила на ръководство на генералния шеф, който стартира мандата си с всеобщи съкращения. Веднага след тази оставка наследникът на мъжа ѝ Коко Каменаров решил да върне двойките водещи на централната емисия „ По света и у нас”. Те бяха отстранени, когато Червенова бе диагностицирана с онкологично заболяване.

Докато се лекуваше, вместо да се търси нейна заместница, която да води дружно с екранния ѝ сътрудник Спас Кьосев, бе взето решение централната емисия да има единствено един водещ. Сега тя към този момент се излъчва от ново студио, където още веднъж има две двойки водещи. Първата е младата Филипа и сътрудника ѝ Спас Кьосев, а втората – Марина Матева и Даниел Михайлов, който до предходната седмица водеше утринния блок. Двамата работеха дружно преди премахването на „ двойките”.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР