Със срокове за приключване на стадион Варна не можем да

...
Със срокове за приключване на стадион Варна не можем да
Коментари Харесай

Христо Атанасов, Община Варна: Строителството на стадион Варна не е спирало

" Със периоди за привършване на стадион " Варна " не можем да се ангажираме. Не сме спирали активност ". Това разяснява за Радио Варна Станислав Василев, началник на строителството. 

В момента там се приключва връхната структура. " Сектор " А " планираме да стане в границите на от 4 до 6 месеца. Отпред е бранш " Б " - като структура той е приключен напълно. Едновременно със бранш " А ", сега се строи и бранш " В ". Той ще бъде приключен до година най-вече ", сподели още Василев. 

Стадионът ще бъде с потенциал 22 хиляди души. Там ще има още и под земята паркинг, който, по думите на техническия началник, е градивно приключен. На Стадиона ще има също почитател шоп и кино. " Киното ще е на бранш " Г ". Той ще бъде  по този начин построен, с цел да може част от него да се разглобява и на разглобената част от бранша да се инсталира екран ", уточни Станислав Василев. 

След завършването по браншове на оборудването, се стартира построяването на съоръжения, добави ръководителят. 

Козирките на бранша ще бъдат с шумоиздържащи функционалности, акцентира той:

 Христо Атанасов е общински консултант, представител на Община Варна: " Самите действия по обекта не са спирали. Самото оборудване, въпреки и забавено във времето, както го виждаме, е отворено. Искаме да покажем, че тук се работи. Но не мога да се наемам със периоди ". 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР