Със средства по програмата за развитие на селските райони ще

...
Със средства по програмата за развитие на селските райони ще
Коментари Харесай

Ремонтират общински пътища в Грамада с европейски средства

Със средства по програмата за развиване на селските региони ще се финансират ремонтите на две прави от общинската пътна мрежа в Грамада, сподели заместник- кметът на общината Виолета Тошева. Вече е почнал ремонтът на улици в общината.
„ Предвидени са поправки на два тротоара, като единият към този момент е приключен. В момента се работи по улица „ Гаврил Генов “. За 110 метра са планувани 5 500 лв.. В момента се работи по улица “Шестте партизани “. Там са повече от 500 метра, а ремонтът е на стойност 25 хиляди лв.. Предвидено е асфалтиране на улица „ Шестте партизани “ на стойност 18 000 лв., което следва, както и на част от още една улица в Грамада на стойност 51 120 лв.. Предстои и ремонт на два общински пътя- Грамада –Тошевци 5,033 км и права от 2,341 км на разклона за Бранковци “, сподели още Тошева.
Договорът с фонд "Земеделие " за рехабилитация на двете прави е подписан на 18 април. По програмата за развиване на селските региони са обезпечени 4 304 217 лв.. Срокът за осъществяване е 36 месеца, посочи заместник-кметът./БНР
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР