Със спектакъл, магичен базар и експозиция от плакати във Враца

...
Със спектакъл, магичен базар и експозиция от плакати във Враца
Коментари Харесай

Враца ще отбележи годишнина от рождението на легендарния илюзионист – Мистер Сенко

Със театър, магичен базар и експозиция от плакати във Враца ще бъде маркирана 119-та годишнина от рождението на именития илюзионист Мистер Сенко.
В постановката „ Мистер Сенко – Легендата “ ще вземат участие Мисис Сенко, Михаил Вешим, Ивокс Меджик, Старбой Айван и доста други. В рамките на честването ще се организира магичен базар /от 17:00 часа/ и специфична експозиция от плакати на Мистер Сенко. 
Събитието е под патронажа на кмета Калин Каменов и ще се организира на 22 февруари /четвъртък/ от 18:00 часа в Градската концертна зала. ВХОД – СВОБОДЕН!
Спектакълът се провежда от Съюза на българските илюзионисти и клуб „ Сенко “.  
Мистер Сенко е роден на 12 февруари 1905 година във Враца. Той е измежду най-известните илюзионисти освен у нас, само че и по целия свят. Рожденото му име е Евстати Христов Карайончев. Въпреки тежкото си детство, съумява да реализира удивителна креативна кариера. Илюзията, с която придобива международна популярност и впечатлява Холивуд, е „ Сваляне на главата “. Благодарение на този номер, Мистер Сенко става притежател на специфичната премия на Американската асоциация на илюзионистите (1961 година, щата Индиана). Други известни негови илюзии са “Електрическият стол ” и “Разрязване на жена с циркулярен трион ”.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР