Със скок от осмия етаж на блок на ул. „Дунав”

...
Със скок от осмия етаж на блок на ул. „Дунав”
Коментари Харесай

Бивш футболист се самоуби със скок от осмия етаж

Със скок от осмия етаж на блок на ул. „ Дунав” 4 в Пазарджик се самоуби някогашният нападател на Хебър Атанас Иванов – Гумения, заяви "Марица ".

Възпитаникът на треньора Иван Димитров е поставил завършек на живота си ненавършил 39 години.

Хората от квартала са покъртени от случката.

Първи безжизненото тяло на момчето видял негов комшия от блока, който се хванал за главата и изгубил мозъка и дума. След минути дошъл екип на незабавната помощ, който обаче единствено установил гибелта на Атанас Иванов.

"Чу се гърмеж, като че ли някои е хвърлил тв приемник, гледката беше страшна и разтърсваща ", разясниха пред "Марица " живущи във втория блок от „ Манастирите”.

"Всички познаваха Наско като извънредно добър човек, който правеше път и на мравката ", споделиха негови съседи от входа.

Иванов стартира да тренира футбол в школата на ФК Хебър в края на 80-те години при треньора Иван Димитров. Влиза в спортното учебно заведение и играе за Хебър.

После за малко се мести в София, където дружно с набора си Иван Чушков се състезава за старшата на Септември (София), само че се завръща още веднъж в родния си отбор, с цел да продължи с футбола.

При мъжете на Хебър Иванов съвсем не е записвал публични мачове. Има такива в ранния интервал на Бенковски, както и за отбори от районния футбол.

По-рано през тази година от заболяване умрял най-големия брат в фамилията, до момента в който Атанас е най-малкия. Той имал още двама живи братя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР