Със символична вратовръзка с охлюви дойде в парламента депутатът от

...
Със символична вратовръзка с охлюви дойде в парламента депутатът от
Коментари Харесай

Митев се премени с вратовръзка на охлюви заради Костя

Със алегорична вратовръзка с охлюви пристигна в Народното събрание депутатът от " Продължаваме промяната " Искрен Митев. Причината - през вчерашния ден по време на разногласието му с водача на " Възраждане " Костадин Костадинов, в който в Народното събрание се сдърпаха за вратовръзките, той го нарекъл " охлюв ".

Той и Костадинов съвсем стигнаха до пердах, откакто Митев го назова " господин Копейкин ", а водачът на " Възраждане " се забърза към него със опасността, че ще му счупи носа. Митев го дръпна за вратовръзката, а депутатите от " Промяната " и " Възраждане " се втурнаха към тях - някои да се саморазправят и те, а други да ги разтърват. Днес Митев и Костадинов отнесоха забележка " неодобрение " за това, че са провокирали безвластие в залата.

Аз го дръпнах за вратовръзката, той ме назова " Охлюв ", по тази причина през днешния ден си сложих вратовръзка с охлюви като сигнал на другарство, изясни стилния си избор Митев. Според него Костадинов трябвало да постави вратовръзка на човек, който не поема отговорност.

Митев за няма да апелира наложеното му наказване.

" Това е достойното, което би трябвало да направи всеки един от двамата участници. В последна сметка бяха нарушени разпоредбите в залата, изложихме се пред децата и им дадохме един доста противен образец ", сподели Митев. Според него виновността е и на двамата.

" Наказанието е демонстрация на цинизъм, ще го апелирам и ще упорствам то да отпадне. Защото когато някой бъде набеден, не би трябвало да бъде наказван по тази причина, че е набеден. Наказва се клеветникът ", сподели той.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР