Със символична първа копка днес бе дадено начало на ремонтните

...
Със символична първа копка днес бе дадено начало на ремонтните
Коментари Харесай

Ремонтират пътищата Пазарджик- Батак и Пазарджик - Белово срещу близо 100 милиона лева

Със алегорична първа копка през днешния ден бе обещано начало на ремонтните действия на пътищата Пазарджик-Батак и Пазарджик-Белово.

" Днес слагаме началото на тези дълго чакани поправки и съм сигурен, че към края на годината ще имаме една извънредно потребна, нова и комфортна инфраструктура, която да обслужва жителите на 5 общини от нашия район ", сподели по време на церемонията кметът на община Пазарджик Тодор Попов. Той благодари на държавното управление за поддръжката за реализирането на плановете за рехабилитация на амортизираните пътни сектори.

Изпълнителният шеф на компанията реализатор " Европейски пътища " Маргарита Попиванова уточни, че едното трасе обгръща 41 км от път I-8 от Пазарджик до Костенец, а пътят Пазарджик- Батак е с дължина 32 км. Тя увери, че компанията ще постави старания ремонтите да приключат до края на месец октомври.

Строително-монтажните работи на първия сектор са с планирана стойност към 53 000 000 лв. с Данък добавена стойност,а за втория са планувани близо 43 000 000 лв. с Данък добавена стойност.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР