Със силни резултати за българския пилот във Формула 3 Никола

...
Със силни резултати за българския пилот във Формула 3 Никола
Коментари Харесай

Добро начало за Никола Цолов на тестовете в Барселона

Със мощни резултати за българския водач във Формула 3 Никола Цолов започва първият ден от тестванията на пистата „ Каталуния-Барселона ” в Испания. Това са вторите тествания след края на сезона във Формула 3. Цолов не взе участие в първите проби на пистата „ Херес ”.

В предобедната сесия българинът записа четвърто време, на единствено 0,096 секунди от най-бързия Люк Браунинг (Hitech GP). Никола Цолов беше най-бърз от тримата водачи на ART GP. Той реализира 1:27.151 минути в най-бързата си обиколка.

Цолов стартира сесията с шесто място, а по-късно мина по-напред и записа най-хубавото си достижение в предпоследното си излизане на пистата. Тестовете на няколко пъти бяха прекъсвани и спирани поради произшествия.

В следобедната сесия Никола Цолов реализира десето време, на 0,543 секунди от първия – Габриеле Мини. Българският водач записа 1:28.911 минути, само че също като сутринта прекара доста време в бокса.

В тестванията вземат участие всичките 10 тима от Формула 3, като всеки отбор е с по три коли, общо 30 водачи. Изпитанията в Барселона не престават и на следващия ден.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР