Със сигурност знам, че е нарушил мярката си за неотклонение

...
Със сигурност знам, че е нарушил мярката си за неотклонение
Коментари Харесай

Съпруга на пребит от прокурорския син: Той размахва среден пръст на българското правосъдие

Със сигурност знам, че е нарушил мярката си за неотклонение преди да му слагат гривната. Записите, които са ви дали, са на хора, които се движат по тротоара. Изрично казахме, че индивидът е пресякъл улицата и е отишъл на отсрещното кафе, никой не уточни подобен запис. Изобщо не се удивлявам. Това съобщи брачната половинка на нападнатия футболен треньор от прокурорския наследник Васил Михайлов в Перник.

По думите ѝ е безсмислено да се подават сигнали, тъй като Васил Михайлов размахва междинен пръст на българското правораздаване от личния си дом и иронизира всичко казано.

Той се надсмя над всички. Той е благополучен, знае по какъв начин ще завърши всичко, всички ние знаехме. Даже съм учудена, че татко му не съумя за по-кратко време да го извади. Ако имаше българско правораздаване, той нямаше да е на тази тераса, пушейки полугол на фона на всичко, което е направил “, добави Марияна Андонова.

Мярката за неотклонение на Васил Михайлов беше променена от „ задържане под стража “ в „ домакински арест “ и той беше пуснат от ареста в четвъртък.

Той съобщи, че е нарушавал мярката си за неотклонение, в петък вечерта даже бил на дискотека. От Министерство на вътрешните работи обявиха, че няма данни Васил Михайлов да е излизал от вкъщи си. Васил Михайлов пък призна, че е нападал хора, само че единствено такива, които са с престъпни регистрации, предава bTV.

След близо пет месеца в ареста, Васил Михайлов си е у дома от пет дни. Няма право да напуща жилището, в който е декларирал, че ще бъде. Откакто е под домакински арест са постъпили няколко сигнала, че е излизал на открито.

- Откакто сте си тук, у дома, от четвъртък вечерта, излизал ли сте? - Постоянно. До магазина непрекъснато, дори вървях на дискотека. Петък имаше дискотека тук, пернишката дискотека и трябваше малко да разпусна, въпреки всичко съм била в ареста пет месеца. - Как беше в ареста? - Като на хотел. - За вас или по принцип? - По принцип.

Срещу Михайлов има три обвинявания - за закана с ликвидиране над жена и побой над двама мъже. Единият пребит е футболният треньор от Перник Румен Андонов. Съпругата му също твърди, че Васил е нарушавал мярката си.

„ Излязъл си е от тях, отишъл е в кафе Рай насреща, постоял е там, след известно време се е върнал с момиче, евентуално с приятелката си, и са си се прибрали двамата “, изясни Марияна Андонова, брачна половинка на Румен Андонов.

Тези камери и полицията ги гледа, които виждате зад мен, тъй че това видеонаблюдение сигурно дава една по-голяма сигурност на нашия град “, разяснява Станислав Владимиров, кмет на Перник.

От Министерство на вътрешните работи показаха, че Михайлов е с проследяваща гривна и не е нарушавал домашния си арест. Дали съблюдава мярката си се следи „ ежеминутно “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР